Kako razviti samopouzdanje

Kako razviti samopouzdanje - Lowndes, Leil | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lowndes, Leil
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako razviti samopouzdanje.pdf
ISBN
5185561356300

OPIS

85 djelotvornih načina da pobijedite sramežljivost Knjiga Kako razviti samopouzdanje jednostavnim će vas i učinkovitim savjetima riješiti sramežljivosti i omogućiti vam da u vrlo kratkom vremenu prevladate urođenu sramežljivost i ostvarite bolje odnose sa svojim bližnjima, poznanicima i nadređenima. Ova će vam knjiga pomoći da budete uspješni u društvu u gotovo svakoj situaciji i dati vam sva potrebna sredstva i načine da prestanete biti sramežljivi i povučeni te izgradite vlastito samopouzdanje. Ova će vas knjiga poučiti što da radite ako: –osjećate nervozu pri upoznavanju novih osoba –oklijevate podići slušalicu kada zvoni telefon –osjećate nelagodu na društvenim okupljanjima –ostajete „bez teksta“ u prisutnosti svog šefa –se sledite od straha kad morate javno govoriti…Savjeti koje vam Leil Lowndes nudi u knjizi Kako razviti samopouzdanje izvući će vas iz neugodnih situacija i pomoći vam da zasjate u svakoj prilici.

Donosimo devet savjeta kako svom mališanu možete pomoći da postane sretna, samouvjerena i uspješna osoba | missMAMA Većina žele naučiti kako vratiti izgubljeno samopouzdanje, odnosno kako ojačati nisko samopuzdanje, te kako prihvatiti i voljeti sebe. Baš zato je moja radionica na temu samopouzdanja imala ogroman, ali ogroman (!) učinak (da shvatite o čemu pričam, više o rezultatima koje su postigli polaznici radionice "Ojačajte sampouzdanje ... Pomoći ljudima da vjeruju u sebe, da se cijene i vole važan je, iako težak zadatak, kako za trenera, tako i za osobu koja ima lošu sliku o sebi.

3. ... Donosimo nekoliko općih smjernica kojih bi se trebalo pridržavati kako biste pomogli djetetu da razvije samopouzdanje Odgajanje djece i razvoj njihovog samopouzdanja cilj je mnogih roditelja.

POVEZANE KNJIGE