Pepeljuga PI

Pepeljuga PI - Ivanjek, Željko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanjek, Željko
DIMENZIJA
5,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga PI.pdf
ISBN
7774310152772

OPIS

ZAKORAČI U ČAROBAN SVIJET NAJPOZNATIJIH BAJKI!Poznati hrvatski novinar, pisac, scenarist i književni kritičar Željko Ivanjek ukoračio je u predivni svijet bajki i prepričao dvije najpoznatije bajke braće Grimm. Vjerno originalu, s najvažnijim detaljima, stilski dotjerano Ivanjek je maestralno ispripovijedao ove bajke čiji će likovi oživjeti pred dječijim očima, potaknuti im maštu i pokazati im snagu dobrote, nevinosti i vjernosti. U trenucima kad se čini da će zlo nadvladati, da će opaki ljudi uspjeti u svojim opasnim naumima i spletkama, dogodi se obrat i dobro ipak pobijedi. Poznata hrvatska ilustratorica Dubravka Kolanović prikazala je ove bajke svojim prepoznatljivim nježnim stilom, bajkovitom atmosferom i toplinom koja očarava.

stoljeću postavio temelje za novi književni žanr - bajke. Pepeljuga, Pepeljuga, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Ako ste ljubitelji mjuzikla i ako pomnije pratite zbivanja na domaćim scenama, teško da vam je promakao skandal iz 2009. godine kad je stanovita gđa.

O ljepotici koja je izgubila staklenu cipelicu i tako upoznala ljubav svoga života znamo puno, no jeste li znali da je prije slavne braće Grimm o Pepeljugi pisao i francuski pisac Charles Perrault, koji je u 17. stoljeću postavio temelje za novi književni žanr - bajke. Pepeljuga, Pepeljuga, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Ako ste ljubitelji mjuzikla i ako pomnije pratite zbivanja na domaćim scenama, teško da vam je promakao skandal iz 2009.

POVEZANE KNJIGE