Posljednji dečko

Posljednji dečko - Roberts, Nora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji dečko.pdf
ISBN
4889061940598

OPIS

Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis. Njegova braća znaju koliko je zahtjevan i strog, a jedina stvar koja s ne uklapa u njegov plan je Avery MacTavish, vlasnica popularne pizzerije preko puta hotela. Owen je u mladosti bio njezin prvi dečko i otkako se vratio u grad i otvorio obiteljski hotel kvari joj posao. Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući “Trilogiju snova” i “Trilogiju BoonsBoro” te romane “Tri suđenice” i “Vila”. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti. Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.

Knjiga pod nakladom PROFIL KNJIGA D.O.O. izdana je kao meki uvez.

Ona plače, ne zna kako će bez njega, iako ju je, kako kaže, samo iskorištavao. Uvijek naleti na krive frajere, mrzi frajere i nikada više neće biti s nekim (ok, mislim si, nemojmo se šaliti na takav način)... Objavljen posljednji intervju Đorđa Balaševića, zadnje riječi koje je uputio u kameru slamaju srce Piše M.S.

POVEZANE KNJIGE