Sačuvaj ljubav

Sačuvaj ljubav - Reed, J. C. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reed, J. C.
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Sačuvaj ljubav.pdf
ISBN
5858671496239

OPIS

SAČUVAJ LJUBAV – TREĆI I POSLJEDNJI NASTAVAK trilogije koja vam je zarobila srce. Jett je poput droge. Opasan. Izaziva ovisnost. Možda bi ga trebalo zabraniti. U njegovoj igri plaća se visoka cijena. Ali koliko je previše? Brooke Stewart nije bila zaljubljena dok nije upoznala Jetta: zelenookog, zavodljivog, metar i devedeset visokog boga seksa. Muškarca kojemu se predala. Muškarca koji ju je povrijedio samo kako bi iznova mogao osvojiti njezino srce. Seksi, zgodan i bahat, Jett Mayfield zna da je pronašao ženu svog života. Brooke je posebna i on će dati sve od sebe da ju zadrži u svom krevetu. Njihova budućnost čini se blistavom, ali samo dok ih prošlost ne sustigne i mračne tajne zaprijete uništenjem njihovih života. Ubrzo će shvatiti da voljeti znači izgubiti i da su neke odluke teže od drugih. Kad se sve počne rušiti, mogu li se pogreške popraviti? Sačuvaj ljubav – posljednjije nastavak zavodljive i vruće trilogije začinjene mnogim tajnama, a cijela trilogija osvojila je srca čitateljica širom svijeta.

Read 559 reviews from the world's largest community for readers. TREĆI I POSLJEDNJI NASTAVAK trilogije koja vam je zarobila srce.J... hvala na tragu u mom svijetu i dobrim željama...

Brutalno je iskrena i ne zanima je šta ljudi o njoj misle, ona radi po svome. Kad Sara shvati da se nalazi u napetoj romantičnoj vezi s neodoljivim Džonatanom, moraće da preispita sopstvene strahove vezane za predanost i ranjivost. Iskreno, emotivno i smešno, njih petoro se bore s iskušenjima, srećom i bolom moderne ljubavi.

POVEZANE KNJIGE