U kući drugih

U kući drugih - Brook, Rhidian | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brook, Rhidian
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
U kući drugih.pdf
ISBN
6753344717246

OPIS

Hamburg, 1946. godine. Britanskom pukovniku Lewisu Morganu povjeren je zadatak da nadgleda obnovu razrušenoga Hamburga i denacifikaciju domaćeg stanovništva. U prekrasnoj vili na obali Elbe, koju dobiva na korištenje, uskoro mu se pridružuju depresivna supruga Rachael i jedini preživjeli sin. No umjesto da vlasnike kuće, Herr Luberta i njegovu traumatiziranu kći Fredu, prisili da napuste vlastiti dom, on ustraje na tome da obitelji žive zajedno. U napetom i tjeskobnom ozračju svatko od njih mora se suočiti s demonima prošlosti, a neprijateljstvo i tugovanje preobrazit će se u strast i izdaju… »Roman koji će vas očarati, uznemiriti i zaokupiti.« Claire Messud, autorica romana Careva djeca »Iznimno dobra knjiga!« Daily Mail »Izvrsno. Bolno jasna slika poslijeratne Njemačke dočarava nam jedno iznenađenje za drugim.« Guardian

Cijena 60 kn ~ 8 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 25269689 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko Stanje rabljeno. Opis oglasa.

ovog članka, kao i kod osiguranih osoba s prirođenim malformacijama i deformacijama (MKB klasifikacija Q00-Q89) zdravstvena njega u kući može se propisati u trajanju od godine dana u jednom odobrenju. 'Kao student znao sam od drugih posuditi novac za odlazak kući. I zato imam poruku za sve mlade!' Sva dostupna istraživanja pokazuju da je financijska pismenost mladih u Hrvatskoj na nezadovoljavajućoj razini - izjavio je Bošnjak U napetom i tjeskobnom ozračju svatko od njih mora se suočiti s demonima prošlosti, a neprijateljstvo i tugovanje preobrazit će se u strast i izdaju… Knjigu potražite na internet knjižari ... U kući drugih (Meki uvez) 0.00 Kn.

POVEZANE KNJIGE