Božićni kolačići

Božićni kolačići - Jaros | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jaros
DIMENZIJA
5,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićni kolačići.pdf
ISBN
8014897446747

OPIS

U ovoj bogato opremljenoj kuharici s detaljnim slikovnim i tekstualnim uputama naći ćete sve što vam je potrebno kako biste svoj dom ispunili mirisima i okusima Božića! Svake godine u predblagdansko vrijeme pečemo sitne božićne kolačiće i kekse. Kada vani neugodno zahladi, u kuhinju će vas dovabiti miris zvjezdica s cimetom, medenih talira i medenjaka. Bilo da se radi o jednostavnim prhkim keksima s marcipanom ili francuskom kruhu s mirodijama, o klasičnim poljupcima s kokosom po bakinom receptu ili profinjenim snježnim kockama sa želeom od kupina – uz pomoć ove prekrasne kuharice napravit ćete savršene kekse!

Težina recepta: Jednostavno. Pripremite nekoliko vrsta suhih, božićnih kolačića od samo jednog tijesta! Igrajte se okusima i oblicima i pripremite kolačiće po svom ukusu! Sastojci.

stoljeća, božićni kolači postali su popularni diljem Europe. Najranije primjerke božićnih kolača u SAD-u su donijeli ... Oznaka: božićni kolači Čokoladna torta s narančama i slatkim vrhnjem.

POVEZANE KNJIGE