Hitac

Hitac - Baldacci, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baldacci, David
DIMENZIJA
11,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitac.pdf
ISBN
7341942275437

OPIS

Will Robie, specijalni agent i hladnokrvni ubojica nepogrešivog hitca, čovjek je od najvećeg povjerenja američke vlade. On rješava najteže moguće zadatke i suočava se s najopasnijim državnim neprijateljima, raznim manijacima koji su spremni pobiti tisuće i tisuće nevinih žrtava da bi ostvarili svoje bolesne ideje i opake namjere. Robieju nije nitko ravan… nitko, osim Jessice Reel. Agentice koja je jednako vješta, nepogrešiva i profesionalna u izvršavanju zadataka. Jessica je ubojita kao i Robie. Problem je u tome što se odmetnula i prešla na drugu stranu. No koja je strana uopće prava? To će pitanje početi mučiti Robieja koji je dobio zadatak da eliminira Jessicu. „Vraški napeto i nabijeno akcijom… još jedno vrhunsko ostvarenje ovog majstora žanra.“ Examiner.com „Rasplet romana držat će vas još dugo u nevjerici.“ Washington Post

Putanja tijela ima oblik parabole s tjemenom na vrhu. Na izbačeno tijelo djeluje vektor kose početne brzine te ubrzanje zemljine sile teže..

141 likes · 1 talking about this · 66 were here. Sell HITACHI air compressors (new & second hand), sell spare parts of air compressors, air compressors... O, pa vi Jaira ni na put ne vodite, kakvo je to samopouzdanje u redovima Hajduka, mogli bi se prestrašiti u Dinamu.

POVEZANE KNJIGE