Igračke slučaja

Igračke slučaja - Mlodinow, Leonard | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mlodinow, Leonard
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Igračke slučaja.pdf
ISBN
2939340357797

OPIS

Koliko smo puta pomislili: „ma nije slučajno da mi se to dogodilo“. Ili pak obratno: “sve je to samo hir slučaja“. No koliko smo pritom u pravu? Ova će vam knjiga biti od bitne pomoći u postavljanju ispravne dijagnoze. Slučajni procesi u temelju su prirode, a neizbježni su i u svakidašnjem životu, no većina ih ljudi ne razumije ili ne prepoznaje. Knjiga nosi podnaslov „Kako slučajnosti vladaju našim životima“ i s njim je već mnogo toga rečeno o sadržaju ove zanimljive i istodobno poučne knjige. Saznat ćemo i kako je teorija vjerojatnosti postala dio znanosti i kako je slučajnost sveprisutna, premda skrivena. Naslov knjige Igračke slučaja može se odnositi na gibanja molekula dok lete prostorom i neprestano se sudaraju s ostalim molekulama. No to može biti metafora naših života, našeg puta od škole do karijere, od samačkog života do života u obitelji, od prve rupe u golfu do osamnaeste. Iznenadit ćemo se da se matematički alati kojima se služimo da bismo razumjeli gibanje molekula također mogu primijeniti za tumačenje svakidašnjih pojava. Ova knjiga namjerava objasniti ulogu slučaja u svijetu oko nas i pokazati kako ćemo prepoznati njegovo djelovanje na ljudsku sudbinu. Nadam se da ćete poslije ovog putovanja carstvom slučajnosti i vi, dragi čitatelji, početi gledati na život drugim očima, s dubljim razumijevanjem svakidašnjice.

Ovdje ćeš pronaći kvalitetne i originalne igračke za dječake svih uzrasta poznatih svjetskih proizvođača poput Star Wars, Avengers, Fortnite i brojne druge. Naša ponuda uključuje klasične igračke poput vlakića, autića, kamiona i bagera s dodacima kao što su garaže, staze i piste. SVE IGRAČKE (936) Igračke za bebe (189) Igračke za dječake (410) Igračke za djevojčice (367) Igračke za dvorište (215) Igračke brendovi (276) Guralice i tricikli (16) Plišane igračke (204) Drvene igračke (38) Lutke za igru (183) Igračke na daljinski (14) Edukativne i kreativne igračke (451) Kocke, puzzle i društvene igre (143 ... Igračke je najbolje odabirati prema interesima i dobi djeteta.

Uz pomoću njih djeca upoznaju oblike, boje, prva slova i brojke te razvijaju različite sposobnosti i vještine za brži razvoj. Kod edukativnih igračaka obavezno pripazite da one budu zanimljive Vašem djetetu kako bi dobile njegovu pažnju. Igračke slučaja : kako slučajnosti vladaju našim životima Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE