Kushielovo utjelovljenje

Kushielovo utjelovljenje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Kushielovo utjelovljenje.pdf
ISBN
7066978492934

OPIS

Deset godina prolazi u miru za Phèdre no Delaunay de Montreve i Joscelina. Jedino što joj remeti san sudbina je njezinog najboljeg prijatelja iz djetinjstva, Hyacinthea, koji je preuzeo ulogu Gospodara Tjesnaca. No, kad je Melisande Shahrizai zamoli da pronađe njezinog otetog sina Imriela, zauzvrat joj obećaje pomoć pri oslobađanju Hyacinthea. Rastrgana osjećajem krivnje, Phèdre kreće na put prema istoku, u zemlje vrućine, pijeska i strahovitih Svećenika smrti. Kako bi ostala vjerna sebi i Kushielu, gotovo će izgubiti dušu i razum, a njezina ljubav prema Joscelinu naći će se na najvećoj kušnji do tada… Treći dio serijala Kushielovo nasljeđe predstavljamo vam u prijevodu Tatjane Pavičević.

Broj pregleda po pojedinom postu prije navedenog datuma nije evidentiran i uključen u prikaz, tj. prikazani broj pregleda pojedinog posta odnosi se na stanje od trenutka uključenja plug-ina. Krunoslav Stjepan Draganović - svećenik, povjesničar i rodoljub : zbornik radova s međunarodnog znanstvenog simpozija o Krunoslavu Stjepanu Draganoviću povodom 110.

obljetnice smrti održanom na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu od 8.-10. Roman Kushielovo utjelovljenje prevela je Tatjana Pavičević i predstavlja posljednju knjigu serijala o Kushielovoj izabranici Phèdre no Delaunay de Montreve. Algoritam je naravno imao pune ruke posla na Interliberu jer su ljubitelji žanra došli i po brojne starije naslove.

POVEZANE KNJIGE