Modna kreatorica

Modna kreatorica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Modna kreatorica.pdf
ISBN
1849079010251

OPIS

Četiri nova naslova donose omiljene i uvijek popularne teme za djevojčice koje vole maštati, crtati, kreirati i dizajnirati. U prvom dijelu svake knjige nalaze se modeli koje je potrebno odjenuti u skladu s temom knjige, pa se tako pred mlade dizajnerice postavlja izazov osmišljavanja modnih kombinacija odijevanja top-modela, mladenki, djevojaka koje vole rokersku i glamuroznu odjeću te svečane haljine. Nadahnuće možeš potražiti u primjerima već odjevenih djevojaka ili kreirati nešto potpuno drugačije. Nebrojeno je kombinacija i mogućnosti, stoga uzmi boje i škare pa se prepusti mašti. Knjiga donosi i papire s uzorcima tkanina na kojima možeš crtati odjeću, cipele i modne dodatke, a nakon toga možeš ih izrezati i pričvrstiti ili nalijepiti na modele. Odaberi najprikladnije boje i uzorke za svoje odjevne ideje. Kombiniraj odjeću koju sama stvoriš s onom već kreiranom u knjizi, po želji crtaj po modelima i ukrasi ih naljepnicama i šljokicama. Poigraj se raznim kombinacijama, bojama i materijalima. Ne zaboravi na obuću i modne dodatke. Kreiraj, maštaj, zabavi se!

Pokrenula je vlastitu modnu marku "Adrian", koja u nazivu sadrži dva bitna ... Mala crna haljina kratka je, nepretenciozna večernja ili koktel haljina, koju je lansirala modna kreatorica Gabriela Coco Chanel.Odmah su ju usporedili s automobilom marke "Ford" koji je tada bio sinonim za masovnost, jednostavnost, nisku cijenu i crnu boju.Chanel je haljinu dizajnirala tako da se na njoj ne vide mrlje (!!) i da dobro "oblači" svaku ženu. Isabella Rose Taylor modna kreatorica tinejdžerica. Podijeli s frendovima! Komentari.

Emma Coronel Aispuro, supruga nedavno osuđenog meksičkog narkobosa El Chapa Guzmana, kojemu prijeti doživotni zatvor, najavila je pokretanje modne linije odjeće sa suprugovim inicijalima JGL, Joaquin Guzman Loera, pišu američki mediji. Vesela i dobre volje, a ponekad i vrckava, u medijskim pojavljivanjima hrvatska modna kreatorica i pjevačica Matija Vuica osvaja šarmom, ali i glamuroznim kreacijama kojima je očarala i Hollywood. Kreativna i u ovom vremenu obilježenom koronakrizom, Vuica je ovih dana predstavila najnovije kreacije u sklopu putujuće modne turneje »Nomadica«. Modna kreatorica: Biblioteka: Lusio: General.

POVEZANE KNJIGE