Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode

Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Neobična vina : maštovite kombinacije darova prirode.pdf
ISBN
1833388329678

OPIS

Da bismo spravljali svoja vina, ne moramo imati vinograd niti velike podrume, goleme bačve i raznu drugu opremu. Pomoću ove knjige zainteresirani čitatelji će naučiti da vina mogu jednostavno pripremati kod kuće, kada god to požele, sa sastojcima koji su im dostupni čitave godine. Imaju li vrt, izvrsna je to prilika da iskoriste suvišak uroda iz voćnjaka i vrta, a vino i ukusne napitke mogu imati tijekom cijele godine. U ovom izdanju autorica donosi opis osnovnih postupaka te obične i neobične recepte koji će sve osvojiti svojim osvježavajućim i jedinstvenim okusima, jer se većina receptura ne koristi u komercijalnoj proizvodnji vina, pa ih se ne može niti kupiti.

... Širom sveta vlasnici pronalaze maštovite načine da osmisle pomoćne kućice u svom ... Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo. Kako vožnja traje 9 sati, stigne se svašta.

129,00 HRK. Maštovite kombinacije darova prirode Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE