Neprežaljena Molly Marx

Neprežaljena Molly Marx - Koslow, Saly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Koslow, Saly
DIMENZIJA
8,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Neprežaljena Molly Marx.pdf
ISBN
9934621311936

OPIS

Molly Marx imala je trideset dvije godine kad je smrtno stradala pod sumnjivim okolnostima. To međutim nije nimalo umanjilo njezinjoie de vivre. Pitate se kako? Pa upravo je otkrila da je stigla u “ono poslije” i da od tamo zapravo može promatrati one koje je ostavila: Annabel, preslatku četverogodišnju kćer, svoju sestru blizanku Lucy, Kitty, jedinstvenu svekrvu i naravno supruga Barryja, plastičnog kirurga koji prema mnogim svojim pacijenticama razvija odnos koji je puno dublji od profesionalnog. I da, svog ljubavnika. I dok ih Molly promatra, njezini najbliži pokušavaju otkriti je li njezina smrt bila nesreća, samoubojstvo ili pak ubojstvo. Posljednji put viđena je živa kad se uputila na vožnju biciklom u Riverside Park, a tijelo su pronašli na obali rijeke Hudson. Pitanja je mnogo: je li se otišla susresti s nekim? Je li sama okončala život zbog nekih, samo njoj znanih razloga? Ili je jednostavno izgubila nadzor nad biciklom? I dok policija ispitujući ljude koje su je poznavali pokušava doći do odgovora, i sama Molly se vraća u prošlost i razmišlja o tome kako je došlo do nesretnog kraja: o svom pomalo kompliciranom braku, o uspješnoj karijeri urednice u časopisu i o neodoljivom kolegi koji ju je privukao. Neprežaljena Molly Marx dijelom je krimić, dijelom ljubavna priča, a kao cjelina roman koji će vas potaknuti da zavirite u najdublje kutove svoje duše. Činjenica da je Molly pritom neodoljivo duhovita pomoći će da vam, usprkos mračnoj temi, do zadnje stranice osmijeh ne siđe s usana. Mollyn glas na hrvatski je prenijela Marta Kovač, a naslovnicu je izradila Željka Tkalčec.

Molly Marx umrla je u nesreći pri vožnji biciklom. Ubojstvo, nesretan slučaj ili pak samoubojstvo? Share and download Neprežaljena Molly Marx for free.

Pročitajte više. NEPREŽALJENA MOLLY MARX, Sally Koslow Izdavač: Algoritam, 2015. [eng.

POVEZANE KNJIGE