Pokaži mi kako se to radi

Pokaži mi kako se to radi - Pitamic, Maja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pitamic, Maja
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokaži mi kako se to radi.pdf
ISBN
6517034659895

OPIS

Montessori aktivnosti za vas i vaše dijete Kada je vremena koje možete kvalitetno provesti s djecom malo, potreban je praktičan priručnik koji će vam pomoći da svom djetetu omogućite što uspješniji početak. Ova je knjiga upravo to, elementarni priručnik s detaljno razrađenim igrama i vježbama u kojima možete uživati zajedno s djetetom, a ono može razvijati prve vještine. Obuhvaća široku lepezu aktivnosti, od učenja kako zakopčati dugmad pa sve do razumijevanja brojeva i slaganja jednostavnih rečenica. Sve su aktivnostiopisane uz pomoć smjernica i prijedloga, ovisno o tome koliko su složene. Aktivnosti su jednostavne i prilagođene roditeljima koji ne vladaju specifičnim poznavanjem ovog područja te ih potiču da s pouzdanjem rade i igraju se sa svojom djecom.Temelje se na filozofiji Montessori i usmjerene su ka djeci u dobnoj skupini od dvije do pet godina starosti. Ne zahtijevaju značajna financijska sredstva niti oduzimaju mnogo vremena. Ova vam knjiga pruža vam jedinstvenu priliku da steknete važan uvid u potrebe vašeg djeteta te da se uključite u razvoj njegove koordinacije, svijesti i samopoštovanja.Osnovne životne vještine (pranje ruku i zuba, slaganje odjeće, oblačenje i zakapčanje dugmadi, obuvanje cipela i dr.) Razvoj osjetila (učenje taktilnih suprotnosti, uspoređivanje tekstura, učenje o veličini i obliku i o visini i duljini…) Jezični razvoj (igre riječima, prepoznavanje slova, slaganje rečenica, izrada knjige i dnevnika…) Matematičke vještine (brojenje od 1 do 10, zbrajanje i oduzimanje do 10, upoznavanje novca…) Znanstvene vještine (uzgoj biljaka u posudi za cvijeće, razumijevanje zapremnine, otkrivanje vremenskih prilika, upoznavanje s globusom i kartom, izrada medenjaka) i mnoge druge aktivnosti…

Zaliha u klupskim centrima > Elementarni priručnik s detaljno razrađenim igrama i vježbama u kojima možete uživati zajedno s djetetom, a ono može razvijati prve vještine. Obuhvaća široku lepezu aktivnosti, od učenja kako zakopčati dugmad pa sve do razumijevanja brojeva i slaganja jednostavnih rečenica.

Dodaj u košaricu Montessori aktivnosti za vas i vaše dijete. GODINA IZDANJA 2015 .

POVEZANE KNJIGE