Šest godina

Šest godina - Coben, Harlan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coben, Harlan
DIMENZIJA
8,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Šest godina.pdf
ISBN
6975451501197

OPIS

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom. Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce. Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini. Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U majstorski napisanom trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

Time je postala pravomoćna presuda kojom je proglašen krivim za izazivanje prometne nesreće. Prije šest godina imao je veliki hit na YouTubeu, a sad je u zatvoru zbog ubojstva Glazbenu zvijezdu pravog imena Ricky Hawk u ponedjeljak su uhitili policajci iz policijske uprave okruga DeKalb u američkoj saveznoj državi Georgia i smjestili u pritvor pod optužbom da je 21. siječnja upucao svog rođaka Fredericka Rooksa SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal.

pravosuđu.. Adnan Salčin, sin legendarnog ratnog heroja Sarajeva Ramiza Salčina, ubijen je na jučerašnji dan 2.

POVEZANE KNJIGE