Učitelj između stvarnosti i nade

Učitelj između stvarnosti i nade - Strugar, Vladimir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Strugar, Vladimir
DIMENZIJA
4,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Učitelj između stvarnosti i nade.pdf
ISBN
1076842275377

OPIS

Knjiga okuplja autorove tekstove posvećene radu, rezultatima, izazovima i budućnosti učiteljske profesije. Ukazuje na njezinu važnost kao okosnice prosvjetnog života i neizostavnog čimbenika u mijenjanju i poboljšavanju odgojno-obrazovnog sustava. Iz osobnog iskustva, ali i iz vlastitih empirijskih istraživanja, autor izriče misli o učiteljima pritom otvarajući nove mogućnosti i potičući daljnje istraživačke aktivnosti. Sadrži imensko i pojmovno kazalo te pojmovnik.

Uključi me, pa ću shvatiti" (Benjamin Franklin). uČitelj izmeĐu stvarnosti i nade. 43,00 km: stjepan hranjec.

sc. Vladimira Strugara Učitelj između stvarnosti i nade; U Velikom Trojstvu održano predavanje za roditelje Čitanje djeci od najranije dobi; Predstavljanje knjige Davora Dijanovića Hrvatska u žrvnju Jugosfere u Daruvaru; Književni pladanj u knjižnici Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar Međutim, u današnje vrijeme izraz učitelj se upotrebljava uglavnom za one koji rade u razrednoj nastavi.

POVEZANE KNJIGE