Vilinske princeze

Vilinske princeze - Philipson Fiona | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Philipson Fiona
DIMENZIJA
3,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Vilinske princeze.pdf
ISBN
5721619764342

OPIS

Ova će ti knjiga na jednostavan način pokazati osnovne zakone aerodinamike koji omogućuju let. Jasna objašnjenja i krasne ilustracije omogućuju da svatko brzo shvati kako se te divne letjelice kreću te će te potaknuti da sam izradiš modele i odvažiš se lansirati svoj model zrakopolova.

Poleti s njima i pokazat će ti svoj vrt pun cvijeća, poigraj se s njihovim kućnim ljubimcima, razgledaj palaču, pomozi im da se odjenu, pođi s njima na plažu i na vilinsku zabavu, pleši kad padne mrak i zaželi želje koje Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Vilinske princeze autora Philipson Fiona. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ako je i vaša devojčica opčinjena, vilinskim princezama, krilima i tijarama, obradujte je tako što ćete joj napraviti pravu malu krunu vilinske princeze.

Knjige nisu korištene. Preuzimanje ili slanje Tiskom.

POVEZANE KNJIGE