100 Najznačnijih Hrvatica i Hrvata

100 Najznačnijih Hrvatica i Hrvata - Ćorić, Šimun Šito | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ćorić, Šimun Šito
DIMENZIJA
8,27 MB
NAZIV DATOTEKE
100 Najznačnijih Hrvatica i Hrvata.pdf
ISBN
5161562901668

OPIS

Autor na svoj način odgovara na pitanja kojih je 100 Hrvatica i Hrvata imalo najveće značenje u hrvatskoj, neki i u europskoj i svjetskoj, povijesti od „stoljeća sedmog do danas”. Poredani su po godinama rođenja, počevši od najstarijih do najmlađih.

U razdoblju od VII do IX stoljeća Hrvati još nisu imali svoju državu, čija će jezgra biti oko gradova Nina, Klisa, Skradina i Knina. Upravo je na tom području pronađeno najviše grobova drevnih Hrvata, čiji prilozi predstavljaju izvor za proučavanje najstarije hrvatske prošlosti. Velika dvorana "Ivan Pavao II." u Međugorju bila je dupkom puna na predstavljanju knjige "100 najznačajnijih Hrvatica i Hrvata" autora fra Šimuna Šite Ćorića, hercegovačkoga franjevca, misionara u Švicarskoj, književnika, sveučilišnoga profesora psihologije i kantautora. ; još oko 100.000-200.000 živi u ostalim zemljama bivše SFRJ, te u Gradišću u Austriji.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! Autor na svoj način odgovara na pitanja kojih je 100 Hrvatica i Hrvata imalo najveće značenje u hrvatskoj, neki i u europskoj i svjetskoj, povijesti od „stoljeća sedmog do danas". Poredani su po godinama rođenja, počevši od najstarijih do najmlađih. Ovogodišnja lista domaćih moćnika VEČERNJAKOV IZBOR: Top 100 najmoćnijih ljudi u Hrvatskoj Predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina kao simbol moći sudbene vlasti nismo uvrstili jer njegov treći mandat istječe 15.

POVEZANE KNJIGE