Dar knjiga – Želje & snovi za tebe

Dar knjiga – Želje & snovi za tebe Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Želje & snovi za tebe.pdf
ISBN
7935202779955

OPIS

U ediciji darovnih knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kad posegnete za njima. Osmijeh se ne može kupiti, posuditi ili ukrasti. On vrijedi jedino kada se daruje. Darujte osmijeh…

Pomozi mi da vidim Tvoje blagoslove u svakom trenutku koji mi daješ, po Isusu Kristu. Amen." „Staza je pravednika kao ... Nova je godina, nove su nade, nova je rezolucija, novi su duhovi, a nove su moje tople želje samo za tebe.

s radošću i pouzdanjem Vi, jednostavno, imate dar da na najednostavniji i najbolji mogući način rešite problem, a pored toga, nesebično delite svoje znanje, vreme i mudrosti kako biste pomogli drugima. Ponekad ovakvi snovi simbolišu susret s osobom koja je nekad bila važan deo vašeg života, ali je zbog nekih loših stvari postala deo prošlosti. E-knjiga 'Sama svoj guru', kao bukvar brige o sebi, biće uvek tu da te podseti šta je za tebe zaista važno.

POVEZANE KNJIGE