Godine panike

Godine panike - Lewak, Doree | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lewak, Doree
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Godine panike.pdf
ISBN
2126280943132

OPIS

Kako podnijeti udaju prijateljica, preživjeti hvatanje buketa i biti sretna bez prstenaGodine panike – dob u kojoj je djevojka prema uvriježenim društvenim kanonima već trebala zasnovati obitelj [a nije] te (1.) kad se agenda spojeva mijenja iz temelja i ljubavne avanture zamijene ozbiljni spojevi (2.), kad vam vaše tek zaručene prijateljice postaju neprijateljice (3.), kad svadbe postaju tužni podsjetnici na vaš solerski status.Događa li vam se ovako nešto: Uhvati li vas užas kad dobijete pozivnicu za nečije vjenčanje? Oblije li vas hladan znoj kad čujete riječi čipka, kristali Swarovski, hvatanje buketa…? Razmišljate li o pomirenju s bivšim iako je već zaručen? Jesu li vam »zabrinuti prijatelji« za rođendan poklonili mjesečnu pretplatu za Iskricu, Match.com, Zoosk…?Ako su svi odgovori potvrdni, zakoračile ste u godine panike!Što vam je, dakle, činiti? Bacite se istog trenutka na ovu zabavnu knjigu! Uz istinite životne priče paničarki, nužne savjete ili osvajačke taktike i strategije koje će vam priskrbiti pobjedničko mjesto u utrci za oltar, knjiga Godine panike vrhunski je vodič svakoj curi koja želi preživjeti godine soliranja, savladati paniku (ako je uhvati), osvojiti svoga Savršenoga i pritom se osjećati sjajno.Naučite:kako se nositi s pritiskom vaših nametljivih uspaničenih prijatelja, roditelja i ostatka obitelji kako se zaputiti u uspješnu potragu za potencijalnim zaručnikom kako odašiljati signale profinjenosti i poželjnosti kako utvrditi raspored ljubavnih spojeva i pridržavati ga se kako prepoznati krivog, a kako pravog ženika kako se domoći zaručničkog prstena i zapečatiti stvar kako biti sretna solerica.

Godine panike - dob u kojoj je djevojka prema uvriježenim društvenim kanonima već trebala zasnovati obitelj [a nije] te (1.) kad se agenda spojeva mijenja iz temelja i ljubavne avanture zamijene ozbiljni spojevi (2.), kad vam vaše tek zaručene prijateljice postaju neprijateljice (3.), kad svadbe postaju tužni podsjetnici na vaš solerski status. Napad panike je iznenadni osjećaj vrlo jakog straha i uplašenosti, odnosno osjećaj nelagode koji sa sobom nosi niz psihosomatskih simptoma. Uobičajeno, panični napadaji se manifestiraju slično tjelesnim reakcijama na stvarnu opasnost premda ona u takvim slučajevima ne postoji.

Ne ide ta isporuka onako kako bi trebala, ali eto ako smo išta naučili, onda je to kako izgleda suživot s virusom. Godine panike - dob u kojoj je djevojka prema uvriježenim društvenim kanonima već trebala zasnovati obitelj (a nije) te (1.) kad se agenda spojeva mijenja iz temelja i ljubavne avanture zamijene ozbiljni spojevi (2.), kad vam vaše tek zaručene prijateljice postaju neprijateljice (3.), kad svadbe postaju tužni podsjetnici na vaš solerski status. Ovo je roman o poimanju života, a vrijednosti do kojih je autorici stalo nisu osobito cijenjene u svijetu koji nas okružuje: njezine su vrijednosti solidarnost, altruizam, prijateljstvo, hrabrost i otvorenost, a ne stvari kojima se danas mjeri bogatstvo. Nakon potresa koji je u ožujku prošle godine pogodio Zagreb, dodatna dva snažna u okolici Petrinje i Siska u prosincu unijela su nemir u brojne stanovnike Hrvatske. Da se potresi ne mogu predvidjeti, jasno je kao dan, no nalazimo li se u nekom posebnom razdoblju povećane aktivnosti Zemlje ili nam se tako samo čini te što znači pripremiti se na potrese, za DNEVNIK.hr objasnio je ... Kao što bi neki tvrdili, 1819.

POVEZANE KNJIGE