Hrvatska – turistička monografija korejski

Hrvatska – turistička monografija korejski - Nazor, Ante | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nazor, Ante
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska – turistička monografija korejski.pdf
ISBN
9681660834827

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

siječnja 2021. 2020: Izazovna godina, sjajni gadgeti Nakon posjete 270.000 korejskih turista u 2014.

Romantična potraga petero mladih Korejki i Korejaca za ljubavlju u više hrvatskih destinacija tako je postala odlična reklama za hrvatski turizam. Prema podacima istraživanja VisitBritain iz 2009., provedenog s korejskim turistima korisnicima interneta, može se zaključiti da korejski turisti biraju destinacije prema prirodnim ljepotama (66 posto ispitanika se slaže s tvrdnjom), slavnim i poznatim lokacijama (60 posto), lokacijama s bogatom poviješću i kulturom (59 posto), ali su ... Hrvatska se nada prijeći na euro, no do tada na snazi ostaje nacionalna valuta, hrvatska kuna, koja se sastoji od 100 lipa. Novac možete razmijeniti u bilo kojoj banci, mjenjačnici, poštanskom uredu te u gotovo svim putničkim agencijama, hotelima i kampovima. Turistička sezona, unatoč nestabilnom vremenu - ide prema vrhuncu, a ove se godine za Hrvatsku zanima dosad nezabilježen broj Korejaca.

POVEZANE KNJIGE