Na rubu ludila

Na rubu ludila - Fielding Joy | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fielding Joy
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu ludila.pdf
ISBN
3375347166803

OPIS

Jednog popodneva, Jane Whittaker otišla je do dućana… I izgubila pamćenje. Našavši se usred noćne more, preplašena i zbunjena luta bostonskim ulicama u krvlju natopljenoj haljini i s 10.000 dolara u džepu. Njezin je život postao zrakoprazan prostor, a njezina prošlost je iščezla… ili je ukradena. Jedino preostalo su uznemirujući stranac koji tvrdi da je njezin suprug, šapatom izgovorene glasine o mrtvom djetetu kojeg se ne sjeća… i užasan predosjećaj da će joj se uskoro dogoditi nešto strašno… Famozan triler u kojem strah raste sa svakom novom stranicom…

Našavši se usred noćne more, preplašena i zbunjena luta bostonskim ulicama u krvlju natopljenoj haljini i s 10.000 dolara... Joy Fielding Na rubu ludila. Cijena 15 kn ~ 2 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32786180 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Sopot Stanje novo Mogućnost dostave ... JOY FIELDING - NA RUBU LUDILA Mek povez, 376 strana, izdanje Znanje Zagreb 2011.

Količina. Nije dostupno Našavši se usred noćne more, preplašena i zbunjena luta bostonskim ulicama u krvlju natopljenoj haljini i s 10.000 dolara u džepu.

POVEZANE KNJIGE