Nova mis Čilea

Nova mis Čilea - Šalković,Hrvoje | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šalković,Hrvoje
DIMENZIJA
4,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Nova mis Čilea.pdf
ISBN
7119788186947

OPIS

Potjera za ubojicom vodi glavne junake do ruba svijeta – do mračne i pogibeljno ledene Antarktike.Mlada detektivka Lara odlazi u Patagoniju nakon što joj jave da joj je djed, kojeg su ubili na isti način kao i dvadesetak godina ranije njezinog oca, ostavio nasljedstvo. Lara odlazi u Punta Arenas (u kojem više od polovice stanovništva čine doseljenici iz Hrvatske), ne samo radi nasljedstva nego i radi razjašnjavanja djedova ubojstva. Na tom putu pridružuje joj se stariji kolega, iskusni inspektor Vinko Sivec zvan Sivi, te se oni po dolasku u Punta Arenas suoče sa zločinima serijskog ubojice koji žrtve ubija nožem tako da ih prvo izbode, a potom im prereže grkljan. Šef policijske stanice u Punta Arenasu dopušta Lari i Sivecu da sudjeluju u potrazi za ubojicom jer nema dovoljno ljudstva, s obzirom na to da je taj grad na jugu Čilea dotad bio mirna, učmala sredina u kojoj se godinama nije dogodio niti jedan težak zločin. Rasplet uključuje nevjerojatne akcijske scene u kojima Lara i Sivec kreću avionom na Antarktiku u potragu za ubojicom, a identitet ubojice šokantno je otkriće…Istraga, potraga i na kraju uzbudljiva potjera odvest će glavne junake novog Šalkovićevog krimića na kraj svijeta, do zaleđene i mrakom obavijene Antarktike, do samih granica ljudske groze. A od svega toga najviše će profitirati, dakako, vjerni i mnogobrojni Šalkovićevi čitatelji, koji će i ovom knjigom doći na svoje. Slađan LipovecO autoru Hrvoje Šalkovićrođen je u Zagrebu 1973. Diplomirao je na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a poslijediplomski studij završio na londonskom University of Westminster. Pisanjem se bavi od 2002. od kada je objavio sedam romana i dvije zbirke kratkih priča. Proputovao je 116 zemalja na svih sedam kontinenata, član je Hrvatskog društva pisaca, dobitnik književne nagrade “VBZ 2006”, te finalist književne nagrade “Kiklop 2007”. Kada ne putuje, živi i radi u Zagrebu.

Detektivki Lari ostaje nasledstvo od dede koga su ubili na isti način kao što su ubili njenog oca pre dvadesetak godina. Читайте Nova mis Čilea автора Hrvoje Šalković в бесплатной пробной версии. Читайте неограниченное количество* книг и аудиокниг в интернете, на iPad, iPhone и Android. Potjera za ubojicom vodi glavne junake do ruba svijeta - do mračne i pogibeljno ledene Antarktike.

Meni su oba krimića jednako draga, ali mislim da će "Nova mis Čilea" biti popularnija - kaže Šalković, a dodaje da mu je drago što njegovi romani dopiru do publike i što ih vole čitati. Hrvoje Šalković - Nova mis Čilea, Banja Luka, 7 KM, Preko 15 000 naslova u ponudi! Harry Potter i ukleto dijete: 1. i 2.

POVEZANE KNJIGE