Ally Hughes se ponekad seksa

Ally Hughes se ponekad seksa - Moulin, Jules | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moulin, Jules
DIMENZIJA
5,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Ally Hughes se ponekad seksa.pdf
ISBN
8967267251933

OPIS

Ally je mlada sveučilišna profesorica, omiljena od studenata ali ne i od šefice, kod koje se još uvijek bori za status. Kao samohrana majka odlučila se za miran i povučen život, daleko od mogućnosti da u njega uđe muškarac. S vremenom, za oko će joj zapeti njen deset godina mlađi student Jake, koji je već dugo potajno zaljubljen u nju. Nakon jednog strastvenog vikenda putevi će im se razdvojiti, a nekoliko godina kasnije Jake će se pod imenom Noah iznenada pojaviti u Allynom domu kao potencijalni partner njene kćeri Lizzie… Prozni prvijenac suvremene američke spisateljice vesela je i romantična priča mjestimice s neskrivenim erotskim nabojem.

TOP ponuda: Ljetna akcija knjige: Opis proizvoda. Samohranoj mladoj majci Ally Hughes život nije lak: nastoji se izboriti za stalno mjesto na sveučilištu, ima previše studenata, šefica je maltretira, a ni privatna situacija nije išta bolja: kuća u kojoj živi raspada se, majka je ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Ally Hughes se ponekad seksa autora Moulin, Jules.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 31217 ... Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Jules Moulin: ALLY HUGHES SE PONEKAD SEKSA.

POVEZANE KNJIGE