Automobili kroz povijest

Automobili kroz povijest Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Automobili kroz povijest.pdf
ISBN
4523962050776

OPIS

Upoznaj 50 najznačajnijih automobila u povijesti automobilske industrije i sastavi njihove umanjene modele! Krenite u vožnju kroz povijest s 50 legendarnih automobila, od Fordova Modela T iz 1908. do suvremenog Rolls-Royce Wraitha. Vodič za kolekcionare otkriva pojedinosti o ulozi svakoga od ovih modela iz povijesti automobila odvojivi blok s modelima sadržava elemente za sastavljanje 50 elegantnih 3D modela. Najbolji odabir 50 automobila pokušali smo napraviti tako što smo se odlučili za neke od najvažnijih, najprivlačnijih i najzanimljivijih automobila kroz povijest. Bio je to dug i naporan proces, no konačan bi popis trebao uključivati barem neke od onih automobila za koje svaki čitatelj može reći da zaslužuju mjesto u ovoj knjizi. Uvjereni smo da 50 odabranih omogućuje uvid u cjelokupnu povijest automobila, kao i u popriličan dio naše društvene i kulturne povijesti. Imat ćete priliku vidjeti kako su se automobili razvijali od Modela T, prvog automobila Henryja Forda, koji je ušao u masovnu proizvodnju, do najnovijega superluksuznog automobila, Rolls- -Roycea Wraith. Još je nešto sigurno: među njima nema dosadnih automobila. Henry Ford je neumorno radio iz noći u noć pokušavajući u svojoj drvenoj garaži sklopiti prvi prototip svojeg automobila. Susjedi su ga zvali „Ludi Henry”. Međutim, ambiciozni je mladi inženjer uspio: u lipnju 1896. godine, u dva sata ujutro, probio se kroz zid garaže sjedeći za volanom potpuno funkcionalnog automobila te je krenuo u slavljeničku vožnju Detroitom. Nitko na svijetu ne posjeduje svih ovih 50 legendarnih modela. Također, teško je vjerovati da ih je netko uspio sve i voziti. Međutim, zahvaljujući ovoj knjizi svi zaljubljenici u automobile mogu uživati čitajući o njima, sanjareći o njima i zahvaljujući domišljatim dizajnerima i grafičarima – sastavljajući predivne modele svakoga od njih.

Vodič za kolekcionare otkriva pojedinosti o ulozi svakoga od ovih modela iz povijesti automobila odvojivi blok s modelima sadržava elemente za sastavljanje 50 elegantnih 3D modela. Monografija autorice Nede Staklarević "Dolazak prvog automobila u Zagreb" i prigodna izložba "Opet taj huncut Budicki" predstavljeni su jučer u zagrebačkom Knjigu "Automobili kroz povijest" Simon Heptinstall naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak! [email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava iznad 300 kn; Automobili kroz povijest : blok za izradu modela i knjižica za kolekcionare Tekstualna građa, tiskana .

Vodič za kolekcionare otkriva pojedinosti o ulozi svakoga od ovih modela iz povijesti automobila odvojivi blok s modelima sadržava elemente ... Top 10: Najvažniji automobili kroz povijest - 1. dio % Jeste li se ikada zapitali koji su najvažniji automobili kroz povijest? Mi se jesmo, pa u nastavku slijedi top 10 upravo takvih automobila. Automobili kroz povijest - Modeli automobila i knjiga za kolekcionare - Upoznaj 50 najznačajnijih automobila u povijesti automobilske industrije i sastavi njihove umanjene modele! Krenite u vožnju kroz povijest s 50 legendarnih automobila, od Fordova Modela T iz 1908.

POVEZANE KNJIGE