Genijalka

Genijalka - Lu, Marie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lu, Marie
DIMENZIJA
9,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Genijalka.pdf
ISBN
4916341542514

OPIS

Nastavak bestselera Legenda. U romanu Genijalka Marie Lu daje novi sjaj seriji Legenda. Majstorski stvarajući sugestivne urbane krajolike budućnosti, učinila je zanimljiv novi korak u ovoj priči za mlade. Bivši neprijatelji Day i June sklopili su zamršen savez pun tjeskobnih strasti. Iz bizarnog Vegasa budućnosti, koji je postao vojni velegrad u kojem se ratni manevri miješaju s poznatim noćnim užitcima, njih dvoje putuju do fronte u snježnom Coloradu. Povezuju se s Patriotima, nemilosrdnim pobunjenicima, koji natjeraju June na tajnu akciju u luksuznom središtu republičke moći. Day i June upletu se u opasnu urotu radi atentata jer žele zaštititi voljene osobe i spasiti svoju zemlju. No June se spetlja s Andenom, naočitim vođom Republike… Premda je riječ o poznatom zapletu – okorjeli borac iz nižeg staleža sukobljava se s aristokratom zbog ljubavi jedne djevojke – Lu oštroumno razrađuje klasne odnose pa je trokut pogibeljniji za likove i zanimljiviji za nas čitatelje. Dobro oslikan svijet, politička pozadina i uvjerljivost likova daju priči svježinu. Vizija distopijske urbane džungle Los Angelesa sadržava viteštvo Robina Hooda, ali i sjaj i bijedu Blade Runnera. Majstorstvo u pripovijedanju!

MARC zapis - ID: 82663 ... gastro genijalka Karmela Vukov Colić otkrila tajnu kako da jelo uvijek ispadne dobro i poručuje: 'Ne treba se bojati' 18.02.2021 u 19:04 Zaboravljena genijalka bez koje ne bi išli u svemir. Piše Martina Japec.

Matematika djeci obično zadaje najveće probleme i glavobolje. Rijetki su oni koji su prirodno talentirani za ovu granu znanosti, a još rjeđi oni koji u njoj uživaju.

POVEZANE KNJIGE