Hiperaktivno dijete

Hiperaktivno dijete - Fedeli Daniele | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fedeli Daniele
DIMENZIJA
7,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Hiperaktivno dijete.pdf
ISBN
5616511266833

OPIS

Na početku teksta objašnjeno je kako se manifestira nedostatak pažnje i hiperaktivnost, u nastavku teksta savjeti su koje autor ove knjižice namjenjuje u prvom redu roditeljima: kako odgajati hiperaktivno dijete, kako organizirati njegovo vrijeme, kako postići kontrolu problematičnog impulzivnog i odsutnog ponašanja te kako hiperaktivnom djetetu pružiti adekvatnu pomoć i podršku.

Najmanje je četiri puta češći u dječaka nego u djevojčica. U stranoj literature naći ćemo naziv ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder - poremećaj pažnje i hiperaktivnost). Hiperaktivno dijete često ima malo prijatelja i bolno je svjesno svoje izoliranosti i odbačenosti.

Pomozite mu da ga nazove, razgovarajte s njegovim roditeljima. Hiperaktivno dijete i obitelj. Što znači živjeti s hiperaktivnim djetetom najbolje znaju njegovi roditelji.

POVEZANE KNJIGE