I što sad?

I što sad? - Pilić, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
I što sad?.pdf
ISBN
8425048442983

OPIS

Junakinja Sanjina novog romana djevojčica je Dora koja završava osmi razred i u čijem se životu događaju brojne promjene: njezina majka mijenja zaposlenje, Dora je zbunjena osjećajima koje gaji prema dvojici dječaka, smiješi joj se filmska karijera, a sve se to događa na kraju školske godine… Što će se na kraju dogoditi, saznat ćete kad pročitate knjigu, pritom se i dobro zabaviti, ali i naučiti kako je važno biti uporan i optimističan. Kao i u svojim dosadašnjim romanima, autorica je i u ovome obradila aktualne teme s kojima se djeca sve češće susreću pa se tako lako mogu poistovjetiti s likovima i pronaći utjehu u činjenici da se i drugi vršnjaci (ma koliko bili fikcionalni) susreću sa sličnim životnim izazovima. Roman namijenjen djeci koja pohađaju više razrede osnovne škole.

Pritom ćete se i dobro zabaviti, ali i naučiti kako je važno biti uporan i optimističan. Kao i u svojim dosadašnjim romanima za djecu i mlade, autorica Sanja Pilić je i u ovome obradila teme koje su djeci bliske i s kojima se često susreću. Novi roman Sanje Pilić "I što sad?" namijenjen je dobnom uzrastu od 5.

Zadnja izmjena 04.11.2020 11:14; Objavljeno 04.11.2020 u 10:34 Prvi posao - što sad? Čim se zaposlite i dobijete svoju prvu plaću, ulazite u prvi i drugi stup obveznog mirovinskog osiguranja, kao i svi ostali zaposleni. Poslodavac iz vaše bruto plaće izdvaja 20% mirovinskog doprinosa: 15% za prvi stup iz kojeg se isplaćuju mirovine današnjim umirovljenicima, a 5% mirovinskog doprinosa je drugi stup ... I što sad? "Gdje naivni su oni glupi dani kada smo, davno tome, sanjali o leopardski, zmijski otrovnoj, o zlatnoj, čudnoj, tajanstvenoj Evropi?" Miroslav Krleža - "Evropa godine tisuću devet stotina četrdeset i druge" Sutra je novi dan, prvi dan članstva Hrvatske u EU.

POVEZANE KNJIGE