Matovilka

Matovilka Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Matovilka.pdf
ISBN
5979015987491

OPIS

Matovilka Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o Matovilki dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Dogovorili su da će dolaziti k njoj svako veče, nakon što vještica ode. Štiti od viroza i gripe. Matovilac je bogat vitaminom C - 100 grama sadrži 64 posto dnevne potrebe za tim nutrijentom.

Nikako nije mogao pronaći tu djevojku koja pjeva dok napokon jednog dana nije uočio vješticu kako se penje po Zlatokosinoj kosi u toranj. Matovilka se jako prepade kad ga vidje, ali je on brzo utješio svojim toplim glasom i svojom milom pojavom. "Ja sam te zavolio čim sam te čuo i molim te da budeš moja žena", rekao je, a Matovilka je pristala, jer je osjetila veliku ljubav i zahvalnost.

POVEZANE KNJIGE