Što me čini hrabrim?

Što me čini hrabrim? - Howart, Heidi i Daniel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howart, Heidi i Daniel
DIMENZIJA
11,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Što me čini hrabrim?.pdf
ISBN
5668464249248

OPIS

Zamisli da izlaziš iz ljuske u meki topli pijesak. Zamisli kako zastrašujuće može biti kad se iznenada nađeš sam u opasnosti. Mala Kornjača rođena je na pješčanoj plaži. Jedino što zna je da mora požuriti, mora stići do mora i mora biti hrabra. Pridružite joj se na nevjerojatnom putu od plaže gdje se izlegla i natrag, u zadivljujućem i opasnom putovanju. Mora biti hrabra, mora biti odvažna i sve to mora napraviti sama. Želite li saznati više, na kraju slikovnice nalazi se poseban dodatak.

; 25 cm Priča o hrabrosti za najmlađe. Malene kornjače koje se izlegu na plaži, nemaju pokraj sebe ni tate ni mame.

Važno nam je da zapamtiš da djeca nikada nisu kriva ako ih netko zlostavlja. Prestrašno je što se događa oko nas na svim razinama i na koji način osobe koje su na pozicijama moći iskorištavaju svoju ulogu. Mene osobno najviše pogađa situacija na HRT-u i skidam kapu hrabrim novinarkama koje su prokazale modus operandi tamošnjeg napredovanja i dobivanja statusa. Uživala sam u svim sporednim likovima koji su se pojavili, ali Dedal mi je bio omiljen, najviše zbog toga što me je iznenadio.

POVEZANE KNJIGE