Što me čini sretnim?

Što me čini sretnim? - Howarth, Heidi i Daniel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howarth, Heidi i Daniel
DIMENZIJA
5,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Što me čini sretnim?.pdf
ISBN
6964926491447

OPIS

ŠTO ME ČINI SRETNIM? Šume polako nestaju, a broj panda u divljini se smanjuje. Upoznaj Malu Pandu koju mama uči kako preživjeti i otkriva joj sve ljepote i čuda bambusove šume. U čudesnoj Kini, prekrasni krajolici i netaknuta priroda, čine je sretnijom nego što je ikad bila. . Želite li saznati više, na kraju slikovnice nalazi se poseban dodatak.

Situacija 1. Stara ode do Bose kupiti raznorazne namirnice za kucu i izmedju ostaloga hoce uzeti kilu kulena.

Upoznaj Malu Pandu koju mama uči kako preživjeti i otkriva joj sve ljepote i čuda bambusove šume. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... ŠTO ME ČINI TUŽNIM? Polarni medvjedi provode mnogo vremena na ledu.

POVEZANE KNJIGE