Suze i smijeh

Suze i smijeh - Gavran, Miro | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
8,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Suze i smijeh.pdf
ISBN
5676287918090

OPIS

MIRO GAVRAN (1961.) najizvođeniji je hrvatski kazališni pisac u zemlji i inozemstvu, čije su drame i komedije imale više od 300 premijera diljem svijeta, a vidjelo ih je više od tri milijuna gledatelja. U ovoj knjizi izlazi pred čitatelje s pet neobičnih melodrama (Sladoled, Pivo, Byron, Ivan Krstitelj i njegovi prijatelji, Veli Jože). Neke od ovih priča situirane su u našu suvremenost, a neke u bližu ili dalju prošlost. U njima ćete susresti galeriju toplih prepoznatljivih junaka, za čiju sudbinu se zainteresirate od njihovog pojavljivanja u prvoj sceni. Pozornost će vam držati i briljantni dijalozi u kojima se s malo riječi puno toga kaže o bogatstvu međuljudskih odnosa. Na trenutak će vas ove melodrame nasmijati, na trenutke emotivno dodirnuti, ali vas ni na trenutak neće ostaviti ravnodušnima. Knjigu je iscrpnim analitičkim pogovorom popratila ugledna teatrologinja dr. Mira Muhoberac.

Količina. Dodaj u košaricu MIRO GAVRAN (1961.) najizvođeniji je hrvatski kazališni pisac u zemlji i inozemstvu, čije su drame i komedije imale više od 300 premijera diljem svijeta, a vidjelo ih je više od tri milijuna gledatelja.

Knjige (13355) Alternativa (1221) alternativa-ostalo (986) Alternativna medicina (115) Ljekovito bilje (60) Astronomija (60) Biologija (141) Dječja knjiga (490) Ekonomija (386) Enciklopedije i leksikoni (87) Filozofija (826) SUZE I SMIJEH. mjeseca diplomirala i tek sad mogu raditi ono za što sam se školovala.

POVEZANE KNJIGE