Začini

Začini - Ozmec, Nataša | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša
DIMENZIJA
8,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Začini.pdf
ISBN
1133309330157

OPIS

Začini su ono što našu hranu pretvara u gurmanski užitak. Bilo da koristite svježe zeleno bilje, sjemenke, prahove raznih boja i mirisa, začini će oplemeniti svako jelo: od malo papra u juhi do raskošnih egzotičnih jela. No osim što raduju naše okusne pupoljke, začini su i riznice ljekovitih svojstava i mogu pomoći kod raznih tegoba. Prepuni su antioksidansa i jedinstvenih fitonutrijenata koje nećete pronaći u drugim namirnicama. U ovoj su knjizi navedena najvažnija ljekovita svojstva dvadesetak začina, potvrđena znanstvenim istraživanjima, ali i savjeti o praktičnoj upotrebi u kuhinji s jednostavnim receptima koji će vam dati ideje kako da još bolje iskoristite moć začina.

Spremi ... Otkrijte kako izgledaju i kakav okus imaju različite začinske biljke i začini. Ili pregledajte naš blog i pročitajte članke o svijetu začina. začini (također mirodije), jestivi dijelovi biljaka koji se dodaju namirnicama radi popravljanja organoleptičkih svojstava (mirisa i okusa).Dobivaju se od različitih dijelova biljaka: plodova (papar, paprika, čili, piment), sjemenki (anis, kumin, sezam), cvjetova ili cvjetnih izdanaka (klinčić), kore (cimet i marelica), korijenja i podanaka (đumbir, kurkuma) ili lišća (lovor ... Kategorija: Gotova i konzervirana hrana, Umaci i začini Korisni linkovi.

Može sadržavati tragove drugih orašastih plodova. ... Začini i mješavine Sotiraj i filtriraj Sortiraj Vegeta Original 250 g Cijena za j.m.: 51,96 kn/kg (3) 12.

POVEZANE KNJIGE