Bratstva i ubojstva, gajđin

Bratstva i ubojstva, gajđin - Bakotin, Jerko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bakotin, Jerko
DIMENZIJA
7,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Bratstva i ubojstva, gajđin.pdf
ISBN
8938704267360

OPIS

Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine – u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone – iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Stilski vrlo heterogeni, jer su različiti prostori autoru nametali različite perspektive, a i taj autor se mijenjao – putopisi su naime nastajali tijekom osam godina, a putovanja su krenula i prije – tekstovi sugeriraju autorovu sklonost da uroni i preradi poticaje društva i prirode. Pri tom Jerko Bakotin ne krije svoje političko lijevo opredjeljenje, ni razočaranje stanjem svijeta, a dominanta je ovih rukopisa antikolonijalističko raspoloženje.

'Prijatelju, ovdje nema milosti za slabe.' Teškim slikama, kojima proizvodi strah i neizvjesnost, Jerko Bakotin započinje ovu neobičnu knjigu, heterogenu temama i autorskim pristupom, a homogenu stavom i osobnošću. Bratstva i ubojstva gajđin Jerko Bakotin meke korice Algoritam 2015 godina 335 strana očuvano Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina 'Bratstva i ubojstva, gajđin' donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. II Jerko Bakotin: Bratstva i ubojstva, gajđin Meki uvez. Izvrsno očuvano.

Stilski vrlo heterogeni, jer su različiti prostori autoru nametali različite perspektive, a ... Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Za ovu prigodu odabrao je knjigu Jerka Bakotina 'Bratstva i ubojstva, gajđin' (Algoritam, 2015.). 'Prijatelju, ovdje nema milosti za slabe.' Teškim slikama, kojima proizvodi strah i neizvjesnost, Jerko Bakotin započinje ovu neobičnu knjigu, heterogenu temama i autorskim pristupom, a homogenu stavom i osobnošću. Bratstva i ubojstva gajđin Jerko Bakotin meke korice Algoritam 2015 godina 335 strana očuvano Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina 'Bratstva i ubojstva, gajđin' donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. Putopis Jerka Bakotina Bratstva i ubojstva, gajđin donosi pomalo već iščeznuli žanr literarne reportaže koja se ne boji dužine, jer ima dovoljno dubine - u zlatna vremena možda bi ih prestižne novine objavljivale kao feljtone - iz Zapadne Sahare, pojasa Gaze, Mongolije, Japana i s Kosova. II Jerko Bakotin: Bratstva i ubojstva, gajđin Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE