Dar knjiga – Tata & Ja

Dar knjiga – Tata & Ja Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Tata & Ja.pdf
ISBN
3935740945183

OPIS

Moja i tatina zajednička priča! O čemu si razmišljao kad si me prvi put primio u naručje? Koje su naše sličnosti, a koje su naše razlike? Kakav si bio kao tinejdžer? Zabilježite razne događaje i oživite uspomene na najljepše životne trenutke s najdražim osobama. Jednoga dana moći ćete ih se prisjetiti i otkriti zanimljive pojedinosti iz zajedničke riznice sjećanja. Život je stakan od obiteljskih trenutaka koje pamtimo s osmijehom… Olovka s ukrasom SWAROVSKI ELEMENTS sastavni je dio ove knjige.

Ipak, čeznem za onim vremenom kad se na dar nosila knjiga… OČEV DAR Kako 'izbjeći' pravednu kaznu za grijeh Bog je savršeno pravedan i zato mora kazniti loša djela bez obzira koliko smo učinili onih dobrih. Od pravedne kazne za grijeh možemo se spasiti samo ako prihvatimo Očev dar... Tata se nakon ručka ustao da bi opet išao u radionicu, na što je mama rekla da će s Antunom otići baki ako to napravi.

Svaka čast, knjiga je predivna i profi! <3 I da, zavidim vam na tako dobrom slađenju u prethodnom periodu! :D June 23, 2014 at 12:37 PM Dobar dan, tata pustolovni je roman autora Stjepana Tomaša čiji glavni lik proživljava brojne pustolovine ne bi li upoznao svoje biološke roditelje. Glavni lik, Dragutin, od početka romana vođen je željom za pripadanjem obitelji i upoznavanjem bioloških roditelja.

POVEZANE KNJIGE