Dnevnik

Dnevnik - Goudge, Eileen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goudge, Eileen
DIMENZIJA
6,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik.pdf
ISBN
6613336605051

OPIS

Autorica uspješnica New York Timesa Eileen Goudge donosi nam toplu, dirljivu priču o strasti, izdaji i obiteljskoj privrženosti. Kada dvije odrasle kćeri na majčinu tavanu pronađu njezin stari dnevnik, šokira ih otkriće da njihov otac nije bio majčina prava ljubav. No je li sve baš onako kako se čini? Moraju odgonetnuti tu zagonetku dok u ustanovi za dugotrajnu njegu njihova majka leži nijema i na samrti. Samo stranice njezina dnevnika mogu im pomoći. U podrobno opisanu putovanju u prošlost vidimo kako se mlada Elizabeth Marshall zaljubljuje u jednog muškarca i istodobno ostaje privržena drugome. Na koncu mora birati između stabilna odana Boba… i uzbudljiva nepredvidiva AJ-a. Kad se sumnjiv požar poveže s AJ-em, Elizabeth mora donijeti najbolniju odluku u životu. Ona je jedina koja ga može osloboditi optužbe, ali bi time uništila svoj dobar glas i izgubila zaručnikovu ljubav. Dnevnik je ljubavna priča. Također je priča o obitelji i pitanju koje si svako odraslo dijete jednom mora postaviti. Koliko dobro zapravo poznajete svoje roditelje? Odgovor bi vas mogao iznenaditi. “Eileen Goudge je nezaustavljiva kad piše, stvara likove koje ćete zavoljeti i nećete ih htjeti ostaviti.” – Nora Roberts, autorica uspješnica New York Timesa

Menu Item; Menu Item ... Epska priča o prijateljstvu, obitelji, ljubavi i hrabrosti u doba Američkog građanskog rata ispričana u slavnoj miniseriji "Sjever i jug" stekla je obožavatelje diljem svijeta. Prošle su 34 godine otkako je "Sjever i jug" premijerno prikazan na američkoj televiziji, a mi smo provjerili kako junakinje i junaci toga kultnog ostvarenja izgledaju danas. Milijuni ljudi diljem svijeta zaraženi su koronavirusom.

Do danas se Dnevnik.ba razvio u medij koji promovira novinarsku etiku i poštivanje novinarskih standarda izvještavanja. Dnevnik u 18 /Zagreb/ 19.02.2021. Dnevnik 19.

POVEZANE KNJIGE