Hrvatska bankarska mafija

Hrvatska bankarska mafija - Petričić, Darko urednik | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petričić, Darko urednik
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska bankarska mafija.pdf
ISBN
7971408960036

OPIS

Darko Petričić, autor knjige “Hrvatska bankarska mafija”, ukazuje na probleme i neregularnosti u hrvatskom bankarskom sustavu. Posebno se osvrće na aktualne probleme vezane u kredite u švicarskim Francima. U hrvatskom bankarskom sustavu i financijama došlo je do potpunog gubitka monetarnog suvereniteta, pri čemu je država ostala bez mogućnosti vođenja autonomne monetarne politike. Bankarska mafija u velikoj mjeri kontrolira i hrvatsko pravosuđe i vrlo je teško na većini sudova dobiti spor protiv bilo koje banke, a naročito kada se radi o većim bankama. Zbog tijesnih veza političara i bankara teško se može očekivati da će Vlade pokrenuti odlučne akcije kako bi se uveo red u bankarski sektor.

Opisuje se i problem povezanosti političara i bankara čime se omogućuje bankama ostvarivanja ekstra profita i amnestiju od bilo kakve odgovornosti za učinjenu štetu klijentima i ... Duhanska mafija Tu se prije svega govori o duhanskom trokutu koji sačinjavaju Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i BiH. Duhanska mafija financira političke stranke i usko surañuje s državnim vrhom RH.

Pašk Kačinari uz pomoć tisuću dokumenata dokazuje da su hrvatske banke prodane istima onima koji su ih i prodavali, putem banaka kćeri, a hrvatski vanjski dug, kaže, predstavlja dug prema toj ... Hrvatska bankarska mafija "Lovina" u Hrvatskoj već dugi niz godina nema nikakvih prava, a život je sve teži, s tim i ostvarenje. 31/10/2017. Darko Petričić je kao autor knjige 'Hrvatska bankarska mafija' te mafijaše potvrdio kao 'bankstere', zbog gangsterske metodologije rada.

POVEZANE KNJIGE