Junak iz sjene

Junak iz sjene - llosa, Mario Vargas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
llosa, Mario Vargas
DIMENZIJA
3,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Junak iz sjene.pdf
ISBN
9820167654737

OPIS

Mali poduzetnik Felícito Yanaqué je sasvim običan građanin koji se neočekivano nađe u teškoj situaciji kad mjesni mafijaši zatraže da im plaća zaštitu. Slušajući savjet svog oca koji mu je davno rekao „Sine, ne dozvoli nikom da te gazi“, odbija platiti ucjenjivačima i izboriti se za svoje dostojanstvo. Istodobno bogati poslovni čovjek Ismael Carrera smišlja osvetu svojim sebičnim i rastrošnim sinovima. Oba protagonista, iako već u poodmaklim godinama, ustaju u obranu ljudskih vrijednosti i života koje su izgradili i ne popuštaju pred zahtjevima kriminalaca.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

svibnja 2017. u 10:01 Boston su do pobjede predvodili Isaiah Thomas s 29 poena i 12 skokova, ali svjetla reflektora ipak su bila uperena u Kellyja Olynyka koji je upisao 26 poena, pet ... dinamov junak iz sjene [VIDEO/FOTO] Zoran Mamić ga se odrekao, nudio ga je i Hajduku, a on se opet pokazao kao spasitelj.

POVEZANE KNJIGE