Kukci – Zabava sa šablonama!

Kukci – Zabava sa šablonama! Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kukci – Zabava sa šablonama!.pdf
ISBN
2599955869346

OPIS

Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt! Uživajte u satima kreativne zabave s ovih petnaest višekratnih šablona životinja. Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Svaka stranica obuhvaća sjajne projekte i jednostavne upute. Šablone životinja nakon uporabe čuvajte u knjizi. Šablone se lako vade i spremne su za uporabu.

Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Kukci - Zabava sa šablonama! Uz knjižicu KUKCI - Zabava sa šablonama! probudite kreativnost svojih mališana i uživajte u satima dobre zabave. Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt! Uživajte u kreativnoj zabavi s najmlađima uz petnaest višekratnih šablona kukaca.

Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Kukci-zabava sa šablonama je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao tvrdi uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE