Leptirov efekt

Leptirov efekt - Adler-Olsen, Jussi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adler-Olsen, Jussi
DIMENZIJA
11,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Leptirov efekt.pdf
ISBN
2314961000425

OPIS

Petnaestogodišnji Marco cijelo je djetinjstvo proveo u romskoj bandi kojom autokratski vlada njegov stric Zola prisiljavajući svu djecu na ropski rad i kriminal. Nakon što sazna da ga stric namjerava osakatiti kako bi povećao zaradu od prosjačenja i bolje ga kontrolirao, Marco napravi nezamislivo – pobjegne iz bande i pritom slučajno sazna jezivu tajnu čije otkrivanje Zola želi spriječiti po svaku cijenu. No ono što Marco ne zna jest da njegovu smrt ne želi samo klan. Međutim, to je itekako jasno Carlu, Assadu i Rose, koji se sve dublje zapleću u slučaj i u mrežu kopenhaškoga podzemlja. U kaljuži korupcije i teškog kriminala koji seže sve do svijeta visoke politike i financija ne postoje pravila igre i ljudski život ne vrijedi ništa. Je li ovaj put zalogaj za Sektor Q ipak prevelik? „Leptirov efekt je svježiji, životniji i suroviji od prethodnih romana o Sektoru Q.“ NDR Kultur „Sjajan roman koji zaslužuje svaku preporuku!“ wewantmedia.de

Nakon što sazna da ga stric namjerava osakatiti kako bi povećao zaradu od prosjačenja i bolje ga kontrolirao, Marco napravi nezamislivo - Leptirov efekt book. Read 1,214 reviews from the world's largest community for readers.

Mackye Gruber: Uloge: Ashton Kutcher, Amy Smart, Eric Stoltz: Reklamna rečenica Uredi "Rečeno je kako nešto maleno poput lepršaja leptirovih krila može u konačnici uzrokovati tajfun na drugoj strani planete." (Teorija haosa) Opis - LEPTIROV EFEKT. Knjiga ima malo oštećenje vlagom.

POVEZANE KNJIGE