Ljubavni vodič za geekove

Ljubavni vodič za geekove - Smith, Eric | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Eric
DIMENZIJA
4,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni vodič za geekove.pdf
ISBN
4056047375800

OPIS

Prateći suvremene trendove, Eric Smith je zaključio da mladima koji žive u svijetu prezasićenom informacijama i strastveno su posvećeni svojim interesima, trebaju upute i rituali kakvi su se nekada primjenjivali pri upoznavanju partnera. Površnost i brza izmjena partnera ne dolazi u obzir, već autor predlaže da se tradicionalna pravila upoznavanja prilagode suvremenim trendovima, a pritom je dobro osmišljena poruka koja se prenosi važnija od medija kojim se služimo. Pripremite se za ljubavni sastanak, pobrinite se za vanjski izgled, nađite teme za razgovor, predstavite se u najboljem svjetlu, ali iznad svega budite iskreni – svaki od koraka pomno je razrađen, tako da ga je vrlo jednostavno primijeniti. Za napredne geekove, navodi se što učiniti ako veza uspije, pa se zbližavanje nastavi do zajedničkog noćenja, ali i za suprotan ishod, jer upoznavanje je neizvjesna avantura, podsjeća Eric Smith. Knjiga je pisana za muške geekove, ali isti savjeti podjednako vrijede i za djevojke, navodi autor i podsjeća da više nema nikakvih razloga da djevojke ne pokažu inicijativu pri upoznavanju i ugovaranju sastanaka.

S preporukom Ljubavni vodič za geekove. 149,00 HRK.

Opis oglasa. U odličnom stanju ( kao nova ) ... Eric Smith: LJUBAVNI VODIČ ZA GEEKOVE Dohvati vezu; Facebook; Twitter; Pinterest; E-pošta; Druge aplikacije - 31 ožujka Uvod: Dobro došao, Igraču Jedan.

POVEZANE KNJIGE