Moć pamćenja

Moć pamćenja - Powell, Michael | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Powell, Michael
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć pamćenja.pdf
ISBN
2174922493538

OPIS

Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema! Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje i odličan je vodič za poboljšanje vašeg pamćenja i istinsko povećanje kapaciteta vašeg mozga. Ako želite doista poboljšati svoje pamćenje, ovu biste knjigu trebali pročitati od korica do korica. No, ako se želite usredotočiti na neke konkretne probleme, možete preskočiti neka poglavlja jer je većina tema napisana tako da se može čitati izdvojeno od ostalih premda se neka nadovezuju i na prethodna poglavlja.

Svoju dob ne osjećam kao opterećenje niti kao napor, čak ni kao poziv da reduciram ... Nježna je moć pamćenja. Sada u koridorima razlomljenih zrcala vidim lice Dore Maar, pitam se kako izgledam gledana tvojim očima.

Kad je ulazio u neko selo, eto mu u susret ... U kompletu POBOLJŠAJTE PAMĆENJE pronaći ćete sve što vam je potrebno da izoštrite svoju moć pamćenja i svoj mozak održite mladim još dugi niz godina. Ne možete se sjetiti jeste li zaključali vrata stana? Kako se Knjiga Moć pamćenja donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje.

POVEZANE KNJIGE