Moć pamćenja

Moć pamćenja - Powell, Michael | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Powell, Michael
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć pamćenja.pdf
ISBN
8249130126028

OPIS

Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema! Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje i odličan je vodič za poboljšanje vašeg pamćenja i istinsko povećanje kapaciteta vašeg mozga. Ako želite doista poboljšati svoje pamćenje, ovu biste knjigu trebali pročitati od korica do korica. No, ako se želite usredotočiti na neke konkretne probleme, možete preskočiti neka poglavlja jer je većina tema napisana tako da se može čitati izdvojeno od ostalih premda se neka nadovezuju i na prethodna poglavlja.

Neka od brojnih istraživanja pokazala su kako su osobe koje su mirisale ružmarin unaprijedile moć pamćenja i koncentracije. pamćenje prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Moć priče u Prokletoj avliji Ive Andrića i kulturi pamćenja // Andrićeva Avlija, Tom 8 / Tošović, Branko (ur.).

Kad je ulazio u neko selo, eto mu u susret ... U kompletu POBOLJŠAJTE PAMĆENJE pronaći ćete sve što vam je potrebno da izoštrite svoju moć pamćenja i svoj mozak održite mladim još dugi niz godina. Ne možete se sjetiti jeste li zaključali vrata stana? Kako se Knjiga Moć pamćenja donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje.

POVEZANE KNJIGE