Princ na bijelom konju

Princ na bijelom konju - Garwood, Julie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
6,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Princ na bijelom konju.pdf
ISBN
7352442153179

OPIS

Princ na bijelom konju nezaboravna je ljubavna priča omiljene autorice Julie Garwood. Samo je njezina voljena baka, gospa Esther, znala koliko je Taylor Stapleton bila povrijeđena kad joj je zaručnik pobjegao s rođakinjom. Sada draga Esther – jedna od najbogatijih i najutjecajnijih žena u Londonu – leži na samrti. No prije nego što umre, pomoći će Taylor izvesti prijevaru godine. Kako bi pobjegla od beskrupuloznog ujaka, Taylor će se udati za Lucasa Rossa, muževnog američkog rančera. Novac gospe Esther pomoći će Rossu da se s braćom vrati u Montanu, a Taylor pak ima svoje razloge za odlazak u Ameriku…dragocjenu ostavštinu koju nije spomenula ni Rossu, jer su se složili da će se rastati kada stignu u Boston. No kada joj njezin naočit suprug, za nju još uvijek stranac, krene govoriti o životu u Montani, Taylor počinje planirati potpuno novu budućnost. Za Taylor bespuća Montane zvuče božanstveno… Julie Garwood jedna je od najomiljenijih spisateljica današnjice. Autorica je sedamnaest bestsellera New York Timesa, uključujući Sve za Rose, Dar, Anđeo čuvar, Lavlja družica, Otkupnina, Vjenčanje i druge, tiskanih u više od trideset milijuna primjeraka. Prevela Ana Despot.

Format 212 x 320 mm Broj stranica 144 Boja Kolor Uvez Tvrdi uvez Težina 0,95 kg ISBN 978-953-321-555-6 Objavljeno 10.11.2020. Scenarij Enrico Marini: Crtež ... Prikažite profile ljudi s imenom Princ Na Bijelom Konju.

Zaliha u klupskim centrima > Crni princ na bijelom konju Bin Salman dolazi u Newcastle s vrećama novca, ali i krvlju na rukama Zadnja izmjena: 23. travnja 2020.

POVEZANE KNJIGE