Stvoreni za ljubav

Stvoreni za ljubav - Deveraux, Jude | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deveraux, Jude
DIMENZIJA
11,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvoreni za ljubav.pdf
ISBN
7964390463306

OPIS

Uspješna spisateljica Hayden Lane opčinjena je Jamesom Tavistockom glavnim junakom njezina posljednjeg romana zbog čega je napušta zaručnik. Ali ona ne tuguje, već posjećuje vidovnjakinju da sazna što više o Jamesu i sebi. Otkriva kako je u prošlom životu bila Lady de Grey, promiskuitetna žena iz doba viktorijanske Engleske. Želi doznati više pa se podvrgne hipnozi. No, stvari izmaknu kontroli pa umjesto da se samo prisjeti svog života, Hayden ga mora živjeti. Otkrit će drugu stranu žene koju je povijest zapamtila kao razvratnicu i jednog predivnog, samozatajnog muškarca. Pred njom je ljubav koja razara. Hoće li imati hrabrosti upustiti se u avanturu života?

Na taj način priroda sugerira da ste stvoreni jedno za drugo. To je recept za užitak koji ne može loše da ispadne. Igrajte se s hranom, jedite bez tanjira, zabavite se, jer što više u kuhinji eksperimentišete, to će užitak biti slasniji.

Izađite napolje Vikendi su stvoreni za kratke izlete u prirodu ili istraživanje nepoznatih mesta. Rizikujte i odvažite se na seks na otvorenom. Dnevni horoskop za 27.02.2021.

POVEZANE KNJIGE