Vinogradar

Vinogradar - Gordon | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon
DIMENZIJA
6,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Vinogradar.pdf
ISBN
1257110653715

OPIS

Josep Alvarez mladić je koji živi u Santa Euláliji, vinogradarskom seocetu na sjeveru Španjolske, u kojem njegov otac uzgaja crno grožđe koje za sitan novac prodaje za proizvodnju octa. Josep voli život i rad na zemlji, ali drugorođeni je sin i očev vinograd naslijedit će njegov brat Donat, prvorođenac. Josep čezne za time da uzgaja grožđe i da mu se ukaže prilika da oženi Teresu Gallego. Za to vrijeme madridski bogataši i moćnici spletkare planirajući atentat na političkog vođu Španjolske. Njihova spletka stvara oluju intriga koja u svoj vrtlog uvlači i skupinu nevinih mladih poljoprivrednih radnika u Santa Euláliji. Ti će događaji drastično promijeniti Josepov život i, ironično, malo-pomalo ga preobraziti u nadahnutog trgovca vinom s vizijom života koja se sve više širi. Vinogradar je najnoviji roman američkog pisca Noaha Gordona kojeg su naši čitatelji zavoljeli čitajući njegove romane Šaman, Rabin, Jeruzalemski dijamant i Iscjelitelj iz Zaragoze, te roman Iscjelitelj koji mu je donio svjetsku slavu i po kojem je snimljen i istoimeni film cialis. Dirljiva je to priča o čovjeku u nesretnim vremenima koji pokušava pronaći sreću i koji će boreći se s prirodom i ljudima učiniti baš sve kako bi uspio u svome poslu ali i u ljubavi. Roman je s engleskoga preveo Predrag Raos.

Početkom šezdesetih godina prošloga stoljeća, po okolnim ... Founded 1973 Address Mladina bb 10450 Lokošin Dol, Jastrebarsko Country Croatia Phone +385 (1) 627 2694 Fax +385 (1) 6272 643 E-mail [email protected] Vinogradar also reached the quarterfinals of the 2011-12 Croatian Football Cup before losing to HNK Cibalia 3-2 on aggregate. Most impressively, Vinogradar reached the quarter-finals of the 2014-15 Croatian Football Cup as a fourth division side, beating two higher-placed teams in the process, NK Međimurje from Čakovec and top flight ... Bayer Vinogradar je servis za savjetovanje u proizvodnji grožđa i održavanju vinograda, prepoznat u cijeloj industriji kao odličan, pouzdan i pravovremen izvor informiranja o potrebnim agrotehničkim mjerama za zdrav vinograd i kvalitetan urod.

Bez obzira na veliku hladnoću, promrzlu ili blatnjavu zemlju, a gdjekad i dubok snijeg, toga se dana moralo biti u vinogradu. Vinogradarski deponator, Oprema za obradu tla, Poljoprivredni strojevi, Strojevi i alati, 2248.63 € - INDEX OGLASI II traktor landini 75 ks vinogradar širina 140 cm ili više prednja vuča mašina perkins OPG Zvonko Belošević Belošević: Nema koristi od plakanja za prolivenim vinom, samo da podrum izdrži Planovi za sadnju novih nasada na Banovini sad su prekinuti, kaže Zvonko Belošević, najveći petrinjski vinogradar i vinar kojemu je u kanalu... vinogradar prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Udruga vinara i vinogradara Bregovita Hrvatska osnovana je 9.

POVEZANE KNJIGE