Džepni mindfulness

Džepni mindfulness - O'Morain, Padraig | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
O'Morain, Padraig
DIMENZIJA
4,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Džepni mindfulness.pdf
ISBN
5616258887371

OPIS

Za sve one koji smatraju da nemaju vremena za vježbanje mindfulnessa, iskusni irski trener Paidrag O’Morain pripremio je priručnik koji omogućuje da se mindfulness primjenjuje u kratkim odsječcima slobodnog vremena, u hodu. Dok čekate u redu, vozite se na posao, pješačite ili pripremate ručak, iskoristite priliku za vježbanje mindfulnessa i usmjeravanje pažnje na dah. Kako kaže autor, mindfulness nam pomaže da usmjerimo pažnju na ono što nam se događa, ne mijenja stvarnost, već naš odnos prema njoj, a na taj način mijenja sve.

Mindfulness je meditacija ... Džepni mindfulness - usredotočena svjesnost za svaki dan book. Read reviews from world's largest community for readers.

Mindfulness je meditacija nastala kombiniranjem znanstvenih psiholoških metoda i istočnjačkih tehnika, a osvojio je svijet u posljednjih nekoliko desetljeća. Danas je na zapadu široko rasprostranjen i ima primjenu u zdravstvu, biznisu, sportu i odgoju. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Džepni mindfulness autora O'Morain, Padraig.

POVEZANE KNJIGE