Gospodarska diplomacija

Gospodarska diplomacija - Žirovčić, Dubravko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žirovčić, Dubravko
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodarska diplomacija.pdf
ISBN
2238468880727

OPIS

Autor je iskusan hrvatski diplomat, koji godinama djeluje u zemlji i inozemstvu upravo u području koje ovdje znanstveno obrađuje, pa s lakoćom povezuje praktične i znanstvene elemente diplomatske struke, koje poznaje iz svog osobnog profesionalnog iskustva, s modernim znanstvenim teorijama i spoznajama. Knjiga Gospodarska diplomacija jedan je od prvih sustavnih znanstvenih radova o gospodarskoj diplomaciji u hrvatskoj stručnoj i znanstvenoj literaturi, a trebala bi potaknuti stručnjake (znanstvenike i praktičare) da nastave proučavati ovo područje i probude specifična istraživanja gospodarske diplomacije na osnovama teorije međunarodnih odnosa i ekonomske teorije. -akademik Zvonimir Baletić

Odrednice su univerzalne za sve zemlje članice, a vrlo su bitne za Hrvatsku jer će nam pomoći preskočiti postojeće prepreke i ubrzati one elemente digitalnog društva koji ... REPUBLIKA HRVATSKA Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Trg N.Š. Zrinskog 7-8, 10000 Zagreb tel.: +385 (0)1 4569 964 faks: +385 (0)1 4551 795, +385 (0)1 4920 149 REPUBLIKA HRVATSKA Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Trg N.Š.

Autor je iskusan hrvatski diplomat, koji godinama djeluje u zemlji i inozemstvu upravo u području koje ovdje znanstveno obrađuje, pa s lakoćom povezuje praktične i znanstvene elemente diplomatske struke, koje poznaje iz svog osobnog profesionalnog iskustva, s modernim znanstvenim teorijama i spoznajama. Pregled razvoja, postignuća i izazova gospodarske i komercijalne diplomacije u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori usmjeren na mogućnosti unapređenja. GOSPODARSKA DIPLOMACIJA. Izabrani nacionalni modeli .

POVEZANE KNJIGE