Hrvatska gastronomija – francuski

Hrvatska gastronomija – francuski - Njavro, Mato | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Njavro, Mato
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska gastronomija – francuski.pdf
ISBN
2429474926942

OPIS

Kuhinja je od davnina bila bitan dio identiteta i kulturne baštine, a kako je Hrvatska zemlja na raskižju kultura i civilizacija, ova kuharica obuvaća recepte iz čak 5 gastronomskih regija.

Tako su brojni francuski mediji u proteklom razdoblju […] Da započeti dan sjajnim obrokom nikad nije bilo jednostavnije, naučit će vas mali vodič o izradi francuskog tosta! Znamo da ste čuli za ovaj mini specijalitet, čitali o njemu i vidjeli ga na raznim filmovima, ali zašto ga ne biste naučili i raditi! U organizaciji Hrvatske turističke zajednice danas je u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Parizu, uz nazočnost direktora Glavnog ureda HTZ-a Ratomira Ivičića, ministra turizma Darka Lorencina, veleposlanika Republike Hrvatske u Francuskoj Ive Goldsteina i direktorice predstavništva HTZ-a u Francuskoj Danijele Mihalić Đurice, francuskim medijima, turoperatorima i agentima te brojnim ... Događaji 2016. godine Chef Lionel Levy u Zagrebu, 3.-4.

Hrvatska - kompletna lista ... gastronomija prijevod u rječniku hrvatski - finski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Kravatu, najpoznatiji izvorni hrvatski proizvod, popularizirali su hrvatski vojnici koji su u 17.

POVEZANE KNJIGE