J… mi se – Čini ono što voliš

J… mi se – Čini ono što voliš - Parkin, John C. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Parkin, John C.
DIMENZIJA
11,77 MB
NAZIV DATOTEKE
J… mi se – Čini ono što voliš.pdf
ISBN
9918399301715

OPIS

Nakon što nas je poučio kako biti slobodan i reći j*** mi se osobama, stvarima i događajima koji nas čine nesretnima i nezadovoljnima, John C. Parkin u novoj knjizi pod nazivomJ*** mi se: Čini ono što voliš odlazi korak dalje i otkriva nam kako živjeti radeći stvari koje volimo. Nedavno objavljena Gallupova anketa pokazala je da 70 % zaposlenih Amerikanaca ne voli svoj posao… Slične rezultate vjerojatno bismo dobili i u drugim zemljama svijeta. U ovoj vrlo zabavnoj i motivirajućoj knjizi autor je odlučio dokazati da smo, kada činimo ono što volimo, zapravo sretniji, zdraviji, bogatiji i uspješniji. Parkin upućuje na važne zapreke koje ljude sprječavaju u namjeri da čine ono što žele, poput razmišljanja: „Bilo bi sebično od mene da činim ono što volim“, i: „Nikada ne bih mogao zarađivati radeći ono što volim.“ Kroz praktične ideje, fascinantne činjenice i motivirajuće pozive na djelovanje, John C. Parkin nas izbavlja iz pesimizma i nadahnjuje pozitivnom snagom misli: „J*** mi se, činit ću ono što volim.“ Zato ovo nije samo knjiga, nego poziv na djelovanje. Štoviše, to je karta s jasno ucrtanim stazama koje će svakog pojedinca odvesti na putovanje na kojemu će svoje dragocjeno vrijeme na ovome planetu provesti u činjenju onoga što voli. „Svatko se može poistovjetiti s J*** mi se.“ THE TIMES „Savršena knjiga za pomoć.“ NOW MAGAZINEO autoru: John C. Parkin zna ponešto o činjenju onoga što voli. Prije deset godina rekao je j*** mi se odličnom poslu u Londonu i pobjegao u Italiju sa svojom suprugom Gaiom i njihova dva blizanca, te pokrenuo centre za učenje. Uskoro je napisao prvu od svojihJ*** mi se uspješnica. Nakon toga uslijedila je i J*** mi se terapija. Sada provodi vrijeme vodeći J*** mi se centre na spektakularnim lokacijama diljem Italije (kao što je vulkan Stromboli), poučavajući oslobađajućoj moći J*** mi se filozofije kroz e-tečajeve, odmarajući se na plaži ili plivajući u moru. I to voli. www.thefuckitlife.com.

CITIRANJE Nakon što nas je poučio kako biti slobodan i reći j*** mi se osobama, stvarima i događajima koji nas čine nesretnima i nezadovoljnima, John C. Parkin u novoj knjizi pod nazivom J*** mi se: Čini ono što voliš odlazi korak dalje i otkriva nam kako živjeti radeći stvari koje volimo.

Parkin u novoj knjizi pod nazivom J*** mi se: Čini ono što voliš odlazi korak dalje i otkriva nam kako živjeti radeći stvari koje volimo. II J*** mi se - Čini ono što voliš - John C Parkin Meki uvez, novo zapakirano 097/6688-246 ili 098/9088-473 ono što voliš,voli tebe jaako se nadam da je to istina,jer volim jednu prijateljicu [volim ih sve,no sada je jedna u pitanju :)],nadam se da i ona mene,da sam joj važna koliko ona meni.jedva čekam da se čujemo,još bolje upoznamo.a trenutak kada se[ako se..proricanje ;D] budemo vidili,još ga se bojim,neznam što ću joj reći,kako će me ... 27. 07.

POVEZANE KNJIGE