Kaos

Kaos - Bagshawe Tilly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bagshawe Tilly
DIMENZIJA
9,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kaos.pdf
ISBN
9180690555917

OPIS

U ovom zanimljivom trileru, prepunom uzbudljivih preokreta i akcije, najpopularnija i najdugotrajnija heroina autora uspješnica Sidneya Sheldona — Tracy Whitney iz romana Ako postoji sutra i U lovu na sutra — nađe se usred zločinačke i dalekosežne zavjere koja uključuje međunarodni terorizam i korupciju. Nekoć je Tracy Whitney bila jedna od najboljih kradljivica u branši. Potom se smirila i dobila dijete — lijepa, pametna, nestašna dječaka, središte njezina života. Tracy je kanila mirno provesti ostatak svojih dana. Anonimno je živjela duboko u prelijepim planinama Colorada i posvetila se odgoju sina. No tragedija ju je primorala da se suoči sa svojom naj gorom noćnom morom. Sad kad više nema što štititi, ta vrhunska prevarantica, kradljivica dragulja i provalnica vješta za kompjutorom vraća se u lov, opasniji, nemilosrdniji i bezobzirniji no ikad. Svijet se suočava s novom terorističkom prijetnjom Grupe 99, raznolike skupine globalnih hakera čiji je cilj uništavanje kapitalizma i privatnog imetka te stvaranje novog svjetskog poretka. Kad grupa postane nasilna — otmica američkog istraživačkog novinara, ubojstvo britanskog vojnog taoca i dizanje u zrak međunarodnog industrijalca — tajanstvena žena koja vuče sve konce, lukava i bogata Amerikanka poznata samo kao Althea, postaje najtraženija zločinka CIA-e. No njihova jedina nada da je nađu je žena koja i sama ima mračnu i opasnu prošlost. Žena koja je također uspješno povukla za nos policije diljem svijeta: Tracy. Uvjerena da Althea stoji iza smrtonosnog čina koji joj je uništio život, Tracy kreće u globalni lov kako bi istjerala na vidjelo svoj plijen. No uskoro shvaća da je istina podjednako neuhvatljiva kao i njezina meta. Osujećuju je korupcija, laži i neprijatelji pod maskama saveznika. Sve će to Tracy gurnuti do ruba gdje se mora suočiti sa svojim najmračnijim demonima. Iskustvo govori Tracy da su joj odgovori pred nosom — samo kad bi na pravi način gledala tragove. Nošena neutaživom žeđi za osvetom, uza spoznaju da je sudbina mnogih u njezinim rukama, u što će se Tracy upustiti kad više nema što izgubiti? Neodoljiva priča o špijunaži, zagonetkama, strasti, pohlepi, izdaji i osveti vodi vas od predivnog Stjenjaka do najstarijih i najveličanstvenijih europskih gradova, puna novih i već poznatih intrigantnih likova. Roman Kaos Sidneya Sheldona glamurozna je i uzbudljiva vožnja koja će vam oduzimati dah sve do šokantnoga kraja.

Kaos is mentioned in the biographies of certain Skylanders who have previously encountered him, such as Shroomboom, Slobber Tooth, and Smolderdash. "Kaos" je uzbudljivi policijski triler, kompleksnog i originalnog scenarija, koji koristi teoriju kaosa kao podlogu priči. Naime, lukavi kriminalac podmetnuo je u bankarski sistem virus pomoću kojeg uspijeva prazniti račune i tako uzrokuje kaos.

Danas se kaos često povezuje uz teoriju kaosa, koja govori o vrlo specifičnoj vrsti nepredvidljvosti. Kaos being Kaos, he was unable to get a date for his Senior Prom, so he ordered Glumshanks to go with him. It was a magical evening for both of them.

POVEZANE KNJIGE