Moja knjiga aktivnosti – Mali princ (narančasta)

Moja knjiga aktivnosti – Mali princ (narančasta) - De Saint-Exupery, Antoine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Saint-Exupery, Antoine
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja knjiga aktivnosti – Mali princ (narančasta).pdf
ISBN
3385965842473

OPIS

Kroz različite predškolske aktivnosti poput promatranja, računanja i crtanja, djeca će učiti dok putuju i zabavljaju se s Malim princem! Ova je knjiga puna ilustracija iz filma, koje će djecu uvući u poetičan i dirljiv svijet Maloga princa. Uz to, djeca će moći ponovno stvoriti magiju svijeta Maloga princa ukrašavajući svjetlećim naljepnicama što god žele! Potražite i drugi naslov iz serije!

U njoj su objedinjene razne aktivnosti koje će potaći djecu da promatraju, broje, crtaju, boje i zbrajaju, uz mnogo zabave u avanturama Malog Princa. Ove prekrasne ilustracije uvući će djecu u čarobni svijet Malog Princa.

Uz podršku Samsunga prvi put u Hrvatskoj "Mali princ" nudi proširenu stvarnost.Na određenim stranicama nalaze se crvene ruže koje nas vode u proširenu stvarnost, odnosno dodatne sadržaje kao što su glazba, igre i svijet maloga princa u 3D, kojima nitko neće moći odoljeti.Prvo izdanje klasične bajke na moderan način u Hrvatskoj dokazuje ... Ova slikovnica namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 9 godina. U njoj su objedinjene razne aktivnosti koje će potaći djecu da promatraju, broje, crtaju, boje i zbrajaju, uz mnogo zabave u avanturama Malog Princa.

POVEZANE KNJIGE